Sherbime Mjeksore

You are here: Home  > Mjeksi & Shendetsi  > Sherbime Mjeksore

 • Item thumbnail
  0

  VERTEBRA

              VERTEBRA Ordinanca Specialistike Ortopedike   Ne ordinance specialistike ortopedike VERTEBRA gjeni trajtim dhe sherbim per : Semundjet dhe lendimet e bushtit kurrizor Percaktim I indikacionit per operim te bushtit kurrizor Trajtimi I thyerjeve te kockave Aplikimi I terapionit konzervativ dhe operativ Trajtimi I komplikimeve pas frakturave te kockave Imobilizimi […]

 • Item thumbnail
  0

  MEDILAB

                Laboratori MEDILAB Laboratori MEDILAB HUMAN ne bashkepunim me HUMAN gmbh, WIESBADEN, Germany kryen te gjitha analizat biokimike dhe hematologjike. Medilab Human ben furnizimin me material hargjues laboratorik dhe me instrumente laboratorike. Medilab Human gjendet ne Prishtine ne lagjen Bregu I Diellit   Adr: Bregu i Diellit Rr. I-Hyrja […]